Wędzonka ,, na tatara ,, :

Wędzonka ,, na tatara ,, :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzonka

    20 dag
  • oliwa z oliwek

    4 łyżki
  • papryka mielona

    1/4 szt.
  • żółtka

    2 szt.
  • ogórki konserwowe

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędzonkę zmielić . Wymieszać z oliwą .Doprawić pieprzem .Uformować dwie porcje .Na każdej ułożyć żółtko. Podawać z drobno usiekaną cebulka i korniszonami usiekanymi w drobną kosteczkę , pokrojoną bardzo drobno czerwoną papryką .
Można też podawać dodatkowo kapary, anchois , marynowane pieczarki .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bietka

15.06.2011 06:48
piękności na talerzu:)

Mirka-Ludomila

04.02.2011 12:34
ładnie sie prezentuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat