Składniki:
jajko | 2 sztuki |
mleko | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
fasolka szparagowa | 10 dkg |
ogórki małosolne | 2 sztuki |
żółty ser | 50 gram |
majonez | 2 łyżki |
ketchup | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
fasolka szparagowa | 10 dkg |
ogórki małosolne | 2 sztuki |
żółty ser | 50 gram |
majonez | 2 łyżki |
ketchup | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: