Składniki:
bób | 0,5 kg |
zielona fasolka szparagowa | 20 dag |
cebula | 2 szt |
ziemniaki | 6 szt |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
żółty ser starty | 2 łyżki |
oregano | 0,5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
bób | 0,5 kg |
zielona fasolka szparagowa | 20 dag |
cebula | 2 szt |
ziemniaki | 6 szt |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
żółty ser starty | 2 łyżki |
oregano | 0,5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: