Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Gulasz z boczniaków

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki
1/2 kg
cebule
2 sztuki
papryka
1 sztuka
mąka
przecier pomidorowy
śmietana
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z boczniaków

Pokrojone grzyby podsmażyć na tłuszczu, dodać cebule, paprykę i posypać mąką. Gdy wszystkie składniki staną się miękkie, dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Doprawić solą i pieprzem. Dusić przez kilka minut na małym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak