Składniki:
jajko | 4 sztuki |
cukier | 8 dag |
mielony mak | 8 dag |
mąka pszenna | 4 dag |
mąka ziemniaczana | 1 łyzka |
brzoskwinie | 1 puszka |
smietana 18% | 0,7 litra |
cukier puder | 3 łyzki |
śmietan fix | 3 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
jajko | 4 sztuki |
cukier | 8 dag |
mielony mak | 8 dag |
mąka pszenna | 4 dag |
mąka ziemniaczana | 1 łyzka |
brzoskwinie | 1 puszka |
smietana 18% | 0,7 litra |
cukier puder | 3 łyzki |
śmietan fix | 3 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: