Fasolka szparagowa z wody

Fasolka szparagowa z wody

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolki szparagowej

    50 dag
  • masła

    4 dag
  • tartej bułki

    2 łyżki
  • soli

    szczypta
  • cukru

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolke oczyścić z włókien, włorzyć do niewielkiej ilości wrzącej, osolonej wody, dodać szczyptę cukru, gotować na miękko. Ugotowaną fasolkę odcedzić, polać roztopionym masłem wymieszanym ze zrumienioną na suchej patelni tartą bułką.

Smacznego!!!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat