Składniki:
mąka pszenna | 250 g |
płaska łyżeczka proszku do pieczenia | |
cukier | 125 g |
torebka cukru wanilionowego | |
pół plaskiej łyżeczki zmielonego cynamonu | |
miękkie masło | 100 g |
zmielone obrane migdały | 50 g |
olejek migdałowy | 1 kropla |
mąka pszenna | 250 g |
płaska łyżeczka proszku do pieczenia | |
cukier | 125 g |
torebka cukru wanilionowego | |
pół plaskiej łyżeczki zmielonego cynamonu | |
miękkie masło | 100 g |
zmielone obrane migdały | 50 g |
olejek migdałowy | 1 kropla |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: