legumina z pieczonych jabłek

legumina z pieczonych jabłek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    15 dag
  • cukier puder

    2 g
  • żelatyna

    2 g
  • białko

    1 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jabłka upiec, przetrzeć. do przecieru dodać cukier i żelatyne rozmoczoną w niewielkiej ilości ciepłej wody. wymieszać , dodać obitą pianę, wymieszać delikatnie i czekać, aż zastygnie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Danuta_Prorok

25.05.2011 17:28
fajne

ewelina63

08.05.2011 10:20
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat