Kopytka z sosem koperkowym

Kopytka z sosem koperkowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    1 pęczek
  • mąka

    1 łyżka
  • śmietana

    100 ml
  • rosół warzywny

    1|2 litra
  • masło

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

4 porcje gotowych kopytek.Śmietanę wymieszać z rosołem.Zagotować mieszając.Z masła i mąki zrobić zasmażkę i rozprowadzić w sosie.Dodać posiekany koperek.Zagotować.Doprawić do smaku I polać porcję kopytek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat