Pieczarki z cebulą i kiełbasą

Pieczarki z cebulą i kiełbasą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • kiełbasa podwawelska

    50 dag
  • cebula

    3 sztuka
  • olej

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plastry,cebulę w piórka,kiełbasę w dużą kostkę.Na rozgrzany olej dodajemy cebulę,pieczarki oraz kiełbasę.Dusimy 10 minut,doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina16

21.12.2011 22:26
smaczne

buksiak12

14.09.2010 09:45
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:45
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:45
fajny przepis

Dorota71

14.09.2010 09:06
mniam mniam

Dorota71

14.09.2010 09:06
mniam mniam

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat