Składniki:
wywar drobiowy | 50 ml |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
olej z orzechów włoskich | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | |
sałata | 100 g |
pomidor | 8 |
wędzony węgorz | 300 g |
ziemniaki | 4 |
boczek | 20 chudy |
kurki | 600 g |
wywar drobiowy | 50 ml |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
olej z orzechów włoskich | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | |
sałata | 100 g |
pomidor | 8 |
wędzony węgorz | 300 g |
ziemniaki | 4 |
boczek | 20 chudy |
kurki | 600 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: