Składniki:
tymianek | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieczarki | 20 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cebula | 20 dag |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
tymianek | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieczarki | 20 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cebula | 20 dag |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: