Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

przekąska na grzance

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
1 szt
mięso mielone
500 g
jajko
szt
cukinia
1 szt
papryka żółta
1 szt
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
1 łyżka
Sklep Prymat
oregano
4 gałązki
Sklep Prymat
olej
2 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: przekąska na grzance

mięso wyrobić z jajem+olejem+przyprawą+sola+pieprzem. uformować kotleciki, usmażyć na patelni.każdy przekroić na pół. papryke pociąć w kwadraty. cukinie i bagietkę pokroic w plastry ok2cm. na grilu oddzielnie upiec składniki, przed podaniem nabić na długie wykałaczki: cukinia+grzanka+mięśo+papryka. posypac świeżymi ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak