Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 2
cebula 1
śmietana 30% 100 ml
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa mizeria

pomidory obieramy ze skórki i kroimy w ćwiartki, cebule w plasterki, wlewamy śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Podajemy na sniadanie lub kolacje razem z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.01.2014 00:19
lubię taką mizerię
Katarzyna/kate1980 20.05.2013 20:22
ciekawy pomysł
caralajna 07.03.2013 07:12
no tak, trafna nazwa :)
Ewelina38 04.02.2013 11:14
uwielbiam takie jedzonko :P)
BernadettaP 17.11.2011 14:29
mówią, że niezdrowe jest to połączenie, ale dla tego smaku warto czasem zjeść niezdrowo :)
Emilia22 01.07.2011 15:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak