Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z topionego sera

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 20 dag
woda 4 szklanki
natka pietruszki 2 łyżki
kwaśna śmietana 4 łyżki
sól do smaku
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z topionego sera

Wodę zagotować wraz z kostką bulionową. Do wody dodać topiony serek i mieszać aż się rozpuści. Wlać śmietanę doprawić solą. Udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak