nadzienie z wątróbki

nadzienie z wątróbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z prosięcia

  • mleko

    1/4 litra
  • wątróbka cielęca

    30 dag
  • masło

    10 dag
  • sól, pieprz

  • jaja

    4
  • bułka tarta

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wątróbki namoczyć w mleku, posiekać. masło spienić, dodać żółtka, ucierać, połażcyć z wątróką, przyprawić solą pieprzem. wymieszać z pianą i tartą buką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia47-47

28.10.2010 12:29
musi być dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat