Składniki:
margaryna | 200 g |
mąka | 600 g |
cukier | 3\\4 szklanki |
cukier wanilinowy | |
jajko | 2 |
żółtko jajek | 2 |
mleko | 3 łyżki |
mleko skondensowane | 1 |
Polewa: | |
margaryna | 1\\2 |
cukier | 4 łyżki |
miód | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 200 g |
margaryna | 200 g |
mąka | 600 g |
cukier | 3\\4 szklanki |
cukier wanilinowy | |
jajko | 2 |
żółtko jajek | 2 |
mleko | 3 łyżki |
mleko skondensowane | 1 |
Polewa: | |
margaryna | 1\\2 |
cukier | 4 łyżki |
miód | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: