Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski ziołowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1 szk
kasza kukurydziana 1/2 szk
żółtko jajek 1 szt
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
tymianek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski ziołowe

Mleko zagotować, dodać kaszę i gotować ok. 15 min., wystudzić. Kaszę wymieszać z żółtkiem oraz dodać bazylię, tymianek i pieprz. Formować kluski, wrzucać do wrzątku i gotować ok. 10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 04.03.2013 08:32
ciekawa propozycja
alaaa 21.03.2012 20:07
fajny dodatek do zup
Izabela28 21.08.2011 13:54
fajny pomysł:)
Magdalena1110 01.07.2011 07:30
jeszcze takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak