Składniki:
serek topiony | 150 g |
masło | 1 łyżka |
jabłko | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
mleko | 2 łyżki |
rosół | 1 l |
sól | |
pieprz | |
białko | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
grzanki | |
natka |
serek topiony | 150 g |
masło | 1 łyżka |
jabłko | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
mleko | 2 łyżki |
rosół | 1 l |
sól | |
pieprz | |
białko | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
grzanki | |
natka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: