Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rolada z indyka z sosem pesto

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pesto
15 dag
bazylia
1/2 pęczek
Sklep Prymat
parmezan starty
5 dag
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
czosnek
2 ząbki
cebula
2 sztuki
tłuszcz do formy
indyk
1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka z sosem pesto

Mięso osuszamy, nacieramy przyprawami i pesto. Posypujemy listkami bazylii.
Mięso rolujemy. Na naczynia do zapiekania wkłądmay mięso, posiekany czosnek, cebulę pokrojoną w piórka i zapeikamy około 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak