Przepis i sposób przygotowania na: Jak delicja
2. Krem: galaretki rozpuść w pół litra wody. Budynie ugotuj z cukrem na mleku. masło utrzyj, dodajac ostudzony budyń i tężejące galaretki. Krem wyłóż na ciasto, udekoruj delicjami i galaretką.
Ciasto: | |
cukier | 1 szkl. |
wiórki kokosowe | 20 dag |
białko | 5 szt. |
mak | 1 szkl. |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
sól | |
Krem: | |
masło | 25 dag |
budyń malinowy | 2 op. |
galaretka malinowa | 2 op. |
mleko | 750 ml |
cukier | 4 łyżki |
Do dekoracji: | |
galaretka malinowa | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: