Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

liście botwiny z parmezanem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Liście botwiny
5 szt
liście rukoli
4 szt
bób
1 szkl
cytryna
1 szt
parmezan
1 szt
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz
1 łyżeczka
Sklep Prymat
oliwa
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: liście botwiny z parmezanem

liscie botwiny i rukoli opłukać osączyć bób zalać wrzątkiem gotować przez ok 5 min przelać zimną wodą zdjąć skórkę wymieszać składniki przyprawić skropić sokiem z cytryny posypać parmezanem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak