Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa do ciasta krówkowa

4.0
(24)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 3 łyżki
mleko 150 mililitrów
krówki 15 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: polewa do ciasta krówkowa

Do garnka o grubym dnie wkładamy pokruszone krówki, masło oraz mleko, całośc powoli podgrzewamy aby powstała jednolita masa, ciągle mieszamy bo masa może szybko przywrzec. ciasto polewamy ciepłą jeszcze masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

myszka6 16.09.2015 09:23
Ciekawy przepis
Kasiaaa 15.09.2015 19:33
Krówkowa polewa - pycha :)
AGNIESZKA144 21.12.2011 18:23
fajne
Grazyna0211 28.06.2011 15:26
fajny pomysł
halinka1011 13.06.2011 08:26
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak