Pieczarki faszerowane białym serem.

Pieczarki faszerowane białym serem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dkg
  • twarożek

    12,5 dkg
  • chrzan świeży

    1 łyżka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki umyć pod bieżącą wodą,osuszyć i odciąć korzonki(zostawić tylko kapelusze).Twarożek wymieszać z chrzanem i -jeśli trzeba-doprawić do smaku solą.Do każdego kapelusza nałożyć łyżeczkę masy serowo chrzanowej.Na rozłożonych na półmiskach liściach sałaty ułożyć pieczarki,przybrać ćwiartkami pomidora i gałązkami natki pietruszki,schłodzić w lodówce(30 min.)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna87

06.03.2012 19:56
pyszności

Justyna87

19.02.2012 10:40
super

annamariakowalczyk3

16.06.2010 22:09
pycha..

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat