Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO LODOWO-BANANOWE
MASA;
ŻÓŁTKA UBIJAMY Z CUKREM, BANANY OBIERAMY I MIKSUJEMY, ŚMIETANĘ UBIJAMY, WSZYSTKIE SKŁADNIKI MIESZAMY I WKŁADAMY NA WYSTUDZONE CIASTO I MROZIMY
mielonych orzechów włoskich |
15 dag
|
cukru pudru |
15 dag
|
białko |
4 szt
|
cukier puder |
5 łyżek
|
jogurt bananowy |
1 mały
|
śmietany kremówki |
300 ml
|
banan |
2 szt
|
masa |
4 bananowa
|
żółtko jajek |
4 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: