Składniki:
fasolka szparagowa | 1 kg |
cienka kiełbasa | 30 dag |
udko | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
kostki rosołowe | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | wg uznania |
fasolka szparagowa | 1 kg |
cienka kiełbasa | 30 dag |
udko | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
kostki rosołowe | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: