Przepis i sposób przygotowania na: Ragout drobiowe
Dobra gorąca przekąska dla gości !
pieczarki | 40 dag |
cienka, nietłusta kiełbasa | 10 dag |
por duży /biała część/ | 1 szt |
śmietana gęsta | 1/2 szklanki |
Musztarda stołowa Prymat | 2 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 0,5 szklanki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
natka | 0,5 pęczka |
indyk | 40 dag |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: