Składniki:
rydze | 500 g |
por | 800 g |
olej | 3 łyżki |
smietana 18% | 1\\2 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
koper świeży | 3 gałązki |
rydze | 500 g |
por | 800 g |
olej | 3 łyżki |
smietana 18% | 1\\2 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
koper świeży | 3 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: