Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wedzone pałki z kurczaka pieczone z brukselką

5.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ocet balsamiczny
3 łyżki
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
brukselka
15 mrożona
Pieprz biały mielony Prymat
1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat
1 szczypta
Sklep Prymat
pałki z kurczaka
3 wędzone

Przepis i sposób przygotowania na: Wedzone pałki z kurczaka pieczone z brukselką

Ocet wymieszać z białym pieprzem, mieszanką natrzeć pozbawione skóry pałki, odstawić na noc do lodówki. Opłukać. W płaskim naczyniu do zapiekania ułożyć pałki i brukselkę. Kapustę oprószyć solą i czarnym pieprzem. Zapiekać przez 20 minut w temperaturze 175 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 13.05.2012 15:17
jakie to pyszne:)
Renata16 10.04.2012 22:53
Już mam ochotę je zjeść!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak