Składniki:
cielęcina bez kości | 1 kg |
pieczarki | 20 dag |
słonina | 15 dag |
cebulka dymka | 1 pęczek |
szałwia | 1/4 łyżeczki |
tłuszcz | 1 łyżka |
bulion | 1 szklanka |
sok z pół cytryny | |
sól | |
pieprz | |
estragon | 1 łyżeczka |
cielęcina bez kości | 1 kg |
pieczarki | 20 dag |
słonina | 15 dag |
cebulka dymka | 1 pęczek |
szałwia | 1/4 łyżeczki |
tłuszcz | 1 łyżka |
bulion | 1 szklanka |
sok z pół cytryny | |
sól | |
pieprz | |
estragon | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: