Składniki:
wątróbka | 50 dag |
podgardla | 40 dag |
cebula | 1 duża |
kajzerka | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
wątróbka | 50 dag |
podgardla | 40 dag |
cebula | 1 duża |
kajzerka | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: