Karp na grillu

Karp na grillu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karp

    1 sztuka
  • pietruszka

    1 natka
  • cebula

    1 sztuka
  • oliwa z oliwek

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pociąć na wedle uznane tzw. dzwonki. Natrzeć je JARZYNKĄ i przyprawą do ryb PRYMAT. Do środka włożyć pocięta w talarki i kawałki pietruszki. Każdy kawałek nasączyć odrobiną oliwą i oliwek i zawinąć pergaminem (papierem spożywczym). Piec 40 min. na grillu. Po upieczeniu rozwinąć z pergaminu, i zajadać np. z chlebkiem i popijać herbatą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marzena06

09.12.2011 14:59
pyszny

tomek18

21.08.2011 07:59
super,spróbuje napewno

Kate131

08.04.2011 13:19
ciekawe

mala2021

20.03.2011 10:34
spróbuję

Anita21

23.01.2011 11:16
tez lubie karpia a z grila jeszcze nie robiłam

IlonaAlbertos

21.12.2010 23:18
Lubię karpia.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat