Przepis i sposób przygotowania na: Ostro-słodka sałatka z kurczaka
Mięso przekładamy do miski i dodajemy do niego: marchewkę, cebulę i kapustę pekińską. Przyprawiamy pokruszoną kostką czosnkową. Wlewamy sok i przyprawiamy solą i pieprzem.
pierś z kurczaka | 2 |
miód lipowy | 5 łyżek |
imbir starty | 20 g |
olej do smażenia | |
marchewka | 1 |
cebula czerwona | 2 |
kapusta pekińska | 100 g |
czosnek | 1 kostka |
sok z cytryny | 1 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: