Składniki:
seler | 1 |
jabłka | 2 |
płatki migdałowe | 1/2 paczki |
rodzynki | 4 łyżki |
majonez | |
cytryny | |
sól | |
cukier | |
natka pietruszki | lub koper |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
ryba | 250 (gotowana) |
seler | 1 |
jabłka | 2 |
płatki migdałowe | 1/2 paczki |
rodzynki | 4 łyżki |
majonez | |
cytryny | |
sól | |
cukier | |
natka pietruszki | lub koper |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
ryba | 250 (gotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: