Składniki:
Fasolka szparagowa żółta | 25 dag |
fasolka szparaowa zielona | 25 dag |
kalafior | 1 szt |
kukurydza | 1 puszka |
pomidor | 3 szt |
majonez | 2 łyżki |
katchup | 2 łyżki |
jagurt naturalny | 2 łyżki |
Fasolka szparagowa żółta | 25 dag |
fasolka szparaowa zielona | 25 dag |
kalafior | 1 szt |
kukurydza | 1 puszka |
pomidor | 3 szt |
majonez | 2 łyżki |
katchup | 2 łyżki |
jagurt naturalny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: