Składniki:
filet z dorsza | 60 dkg |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
seler naciowy | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżka |
filet z dorsza | 60 dkg |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
seler naciowy | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: