Składniki:
wołowina bez kości | 30 dkg |
bułka pszenna | 20 dkg |
cebula | 8 dkg |
mąka ziemniaczana | 2 dkg |
jajko | 1 szt |
mąka tortowa | 5 dkg |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wieprzowina | 50 (bez kości) |
wołowina bez kości | 30 dkg |
bułka pszenna | 20 dkg |
cebula | 8 dkg |
mąka ziemniaczana | 2 dkg |
jajko | 1 szt |
mąka tortowa | 5 dkg |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wieprzowina | 50 (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: