Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pastelowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju
melon
cebula
jabłko 1
szynka gotowana 1 plaster
keczup pikantny 1 łyżka
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pastelowa

Tuńczyka odsączamy z oleju i rozdrabniamy na małe kawałeczki, miąższ melona , cebulę , jabłko pokrojone w kostkę , szynkę w paseczki te wszystkie składniki przekładamy do naczynia polewamy majonezem zmieszanym z keczupem i delikatnie wymieszać . Schłodzić w lodówce a przed podaniem przełożyć w salaterki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 21.04.2011 22:23
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak