Składniki:
szparagi | 800 g |
pieczarki | 200 g |
mąka | 1\\2 łyżki |
gęsta śmietana | 2\\3 szklanki |
natka pietruszki | |
masło | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
ser żółty | 50 g (twardy) |
szparagi | 800 g |
pieczarki | 200 g |
mąka | 1\\2 łyżki |
gęsta śmietana | 2\\3 szklanki |
natka pietruszki | |
masło | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
ser żółty | 50 g (twardy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: