PASTA JANOSIKA

PASTA JANOSIKA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    10 dkg
  • jaja ugotowane na twardo

    2 szt
  • cebulka dymka ze szczypiorkiem

    2 szt
  • czosnek

    1 ząbek
  • majonez

    1 łyżka
  • sól,pieprz,mielona papryka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i zieleninę drobno posiekać.Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać.Wszystko wymieszać z pokruszoną bryndzą i majonezem.Ewentualnie doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

15.05.2011 09:26
smaczna

Tika4444

02.02.2011 08:20
fajny przepis, zwłaszcz że Janosikowy

stokrotka

23.01.2011 10:00
pyszna

zuzanna6

29.11.2010 08:23
Fajna pasta do pieczywa.

aga130982

01.10.2010 07:42
mnim

Agnieszka172

28.09.2010 15:46
ciekawe

Katarzyna/kate1980

26.09.2010 13:37
coś dla mnie bo uwielbiam czosnek

Natalia/tubisiek

11.09.2010 08:45
fajna ta pasta :)

minka

30.08.2010 10:40
mniam

misia53

20.07.2010 22:28
Fajny zestaw.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat