Składniki:
Ciasto: | |
margaryna | 25 dkg |
żółtko jajek | 2 szt |
jajko | 1 szt |
cukier | 10 dkg |
mleko | 1 filiżanka |
mąka | |
Nadzienie: | |
orzechy mielone | 20 dkg |
cukier | 5 dkg |
Glazura: | |
czekolada | 7 dkg |
masło | 1 łyżeczka |
mleko | |
dżem morelowy | 15 dkg |
Ciasto: | |
margaryna | 25 dkg |
żółtko jajek | 2 szt |
jajko | 1 szt |
cukier | 10 dkg |
mleko | 1 filiżanka |
mąka | |
Nadzienie: | |
orzechy mielone | 20 dkg |
cukier | 5 dkg |
Glazura: | |
czekolada | 7 dkg |
masło | 1 łyżeczka |
mleko | |
dżem morelowy | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: