Składniki:
szpinak | 400 g |
paluszki surimi | 400 g |
czosnek | 4 ząbki |
cebula czerwona | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
sok z limonki | 2 łyżki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
sos ostrygowy | 2 łyżki |
szpinak | 400 g |
paluszki surimi | 400 g |
czosnek | 4 ząbki |
cebula czerwona | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
sok z limonki | 2 łyżki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
sos ostrygowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: