Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fazerowane grahamki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grahamki 2 szt.
masło 40 gram
musztarda 1 łyżeczka
cebula biała 1 szt.
papryka czerwona 1 szt.
ziarno sezamowe
folia aluminiowa
natka pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: fazerowane grahamki

Bułki przekroić wzdłuż na pół. Wymieszać masło z musztardą, posiekaną cebulą i papryką oraz natką pietruszki. Posmarować tą masą połówki bułeczek i posypać sezamem. Każdą połówkę oddzielnie owinąć folią aluminiową i 15 minut zapiekać w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 13.10.2011 19:33
pyszne
annagebalska 15.04.2011 09:30
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak