rybna herbatka

rybna herbatka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • głów morskich ryb

    500 g
  • woda letnia

    2 litry
  • cebula

    1 sztuka
  • czonek

    1 ząbek
  • tymianek

    kilka gałązek
  • ziemniaki

    500 g
  • sól, pieprz

    do smaku
  • cebula zielona

    2 pęczki
  • chili pieprz cayenne

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

głowy zalać wodą dodać tymianek posolić i gotować około 30 minut przecedzić przez sito głowy obrać i odłożyć mięso do wywaru dodać w kostkę ziemniaki czosnek cebulę i dymkę pokrojone i paprykę gotować około 20 minut doprawić dodać mięso z głów i podawać

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KasiaK90

16.08.2011 10:40
ciekawa

KasiaK90

16.08.2011 10:40
ciekawa

Adamorek

07.07.2011 17:17
fajne

iwona332

30.08.2010 00:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat