Składniki:
buraki | 2 sztuki |
ogórek | 2 sztuki |
jaja | 4 sztuki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
kwas buraczany | 1 szklanka |
zsiadłe mleko | 1 l |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
cielęcina | 1/2 z kością |
buraki | 2 sztuki |
ogórek | 2 sztuki |
jaja | 4 sztuki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
kwas buraczany | 1 szklanka |
zsiadłe mleko | 1 l |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
cielęcina | 1/2 z kością |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: