Składniki:
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula | 2 szt |
tymianek | 4 gałązki |
ocet winny | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
sól, pieprz | |
karkówka | 0,5 bez kości |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula | 2 szt |
tymianek | 4 gałązki |
ocet winny | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
sól, pieprz | |
karkówka | 0,5 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: