Składniki:
papryka czerwona | 1 szt |
zielona papryka (świeża) | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
tabasco | |
wołowina | 250 (gotowana) |
ocet | 2 łyżki |
ryż | 2 (ugotowany) |
papryka czerwona | 1 szt |
zielona papryka (świeża) | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
tabasco | |
wołowina | 250 (gotowana) |
ocet | 2 łyżki |
ryż | 2 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: