Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Purée ananasowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 15 dag
rum 2 łyżki
ananas 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Purée ananasowe

Plastry ananasa zmiksować, przełożyć do rondla, dodać cukier i mieszając, smażyć na małym ogniu. Gdy cukier się rozpuści wlać rum,wymieszać i smażyć dalej. Doskonały dodatek do naleśników, sałatek i mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak