Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

JAJECZNICA Z RZEŻUCHĄ

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko
4 szt
ogórek
1 szt
rzeżuchy
3 łyżki
czosnku
2 ząbki
kiełków soi
5 dag
startego żółtego sera
3 łyżki
octu winnego
1 łyżka
sól
Sklep Prymat
olej
3 łyżi

Przepis i sposób przygotowania na: JAJECZNICA Z RZEŻUCHĄ

JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO STUDZIMY I OBIERAMY, KROIMY W KOSTKĘ OGÓRKA OBIERAMY I KROIMY W PÓLPLASTERKI, RZEŻUCHĘ SIEKAMY I UCIERAMY ZE ZMIAŻDŹONYM CZOSNKIEM, DODAJEMY OLEJ, I OCET, JAJKA MIESZAMY Z SEREM OGÓRKIEM I KIEŁKAM I SOLIMY I POLEWAMY SOSEM Z RZEŻUCHY, MIESZAMY, PODAJEMY ZARAZ PO PRZYGOTOWANIU,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak