Przepis i sposób przygotowania na: CUKINIA ZAWIJANA Z FETĄ
Cukinię poprzekrajać wzdłuż na plastry. Sparzyć gorącą wodą i posypać pieprzem i solą. Zwinąć w ruloniki i napełnić farszem. Skropić octem balsamicznym. SMACZNEGO !!!
cukinie bez gniazd nasiennych | 3 sztuki |
ser feta | 15 dag. |
pomidory | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
oliwa | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: